Home > Blog > Klantverhalen > ‘Ik kon alleen maar huilen’

‘Ik kon alleen maar huilen’

dec 9, 2021 | Klantverhalen

Toen Eva voor het eerst bij me kwam was ik erg huilerig. Ik voelde me ook ontzettend schuldig voor allerlei dingen die ik had gedaan in mijn leven. Als ik daar weer aan dacht ging ik weer huilen. Mijn stemming door de dag heen werd daar ook door beïnvloed. Ik voelde me een groot gedeelte van de dag somber.

Eva heeft me geleerd dat het niet meer nuttig is om nu nog steeds veel te huilen om wat lang geleden is gebeurd. Ik herkende dat en zei dat ik het soms leek of ik er aan gehecht was.

‘Ik heb ontzettend veel gehad aan de begeleiding van Eva. Ik voel me een stuk beter en kan dat ook goed vasthouden. Ze heeft me technieken geleerd die ik zelf kan doen zodat ik mezelf een beter gevoel kan geven. En wie wil dat nou niet?’

Tineke van H.

Met een aantal simpele technieken werd het huilen al snel een stuk minder. Ik voelde me een stuk beter. Mijn schuldgevoelens had ik nog steeds maar die waren niet meer zo heftig en ze zorgden ook niet meer voor een somber gevoel.

Al met al heeft Eva mij ontzettend goed geholpen en ben ik enorm opgeknapt dankzij haar.

Ken jij iemand voor wie dit artikel ook waardevol kan zijn? Deel het dan!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Vraag vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek met mij aan. Het kennismakingsgesprek mag via de telefoon, via internet, of live.