De OEI - METHODE

In 8 weken een beter, positiever zelfbeeld met meer overzicht en duidelijkheid
Direct starten
N

Duidelijkheid

Weten wat je kunt zeggen en hoe en waar je dit wilt.

N

Rust

Alleen de dingen doen die je wilt en soms de dingen doen die je graag voor een ander wilt doen.
N

Overzicht

Standvastig blijven als je hiervoor kiest. Aangeven wat je wel wilt. Je doelen nastreven op de manier zoals jij dit wilt.

Een coachingstraject voor mensen die meer zelfvertrouwen willen, die willen weten hoe ze beter hun grenzen aan kunnen geven, wat hun doelen zijn en hoe ze die kunnen bereiken.

Borderz biedt de OEI – methode in groepen en individueel.
Er is de mogelijkheid tot een kortere workshop waar kennis worden gemaakt met mij en de methode. Zo kun je de juiste beslissing maken of je de volledige methode wilt leren.

Als je de OEI – methode hebt doorlopen kun je met zelfvertrouwen aangeven wat en hoe je het WEL wilt, waar je heen wilt, waarom dat zo is en welke stappen je kunt zetten om daar te komen waar je wilt.

Je leert geen trucjes, maar verandert intern. Je hoeft geen stappen te onthouden, want van binnen weet je het. Deze veranderingen neem je de rest van je leven mee. En hoe meer je oefent, hoe meer het gaat beklijven.

Je hoeft geen houding meer aan te nemen die niet meer bij je past. Je nieuwe houding blijkt genoeg. Je twijfel is weg, je onzekerheid is geslonken en je kunt omgaan met de veranderende wereld aangezien je nu stabiel bent in je binnenwereld.

HERKEN JE DIT?

 

Vind je nog steeds dat je voor anderen moet zorgen? Dat je geen tijd voor jezelf mag nemen? Dat je dienstbaar moet zijn? Dat anderen kunnen zeggen wat jij moet doen?

Weet je niet wat je eigen mening is? Waai je met alle winden mee, wat betekent dat je soms tussen twee vuren in staat? Heb je moeite om overzicht te houden? Om rust te ervaren?

Maalt het regelmatig in je hoofd? Staat het water je aan de lippen? Loop je op je laatste tandvlees? Staat het huilen je nader dan het lachen?

Kortom; heb je veel last van opkomende nare emoties die je steeds moeilijker onder bedwang kunt houden? Heb je steeds vaker de gedachte dat je dit niet vol kunt houden?

Nu je zover bent gekomen bewijst dat je nieuwsgierig bent. Naar jezelf en wat ik voor jou zou kunnen doen.

 

Voorkom verspilling van tijd, geld en energie

Bespaar jezelf de tijd van het Googlen en lezen van hier en daar eens een los artikeltje maar ga echt concreet aan de slag zodat je WEL resultaten gaat zien.

Blijf niet langer hangen in je twijfel en onzekerheid, maar onderneem actie zodat je weer lekkerder in je vel zit, meer energie hebt en daardoor meer kunt doen wat echt belangrijk voor jou is.

eerder beginnen, eerder resultaat

Het is verleidelijk om te denken dat nu niet het juiste moment is. Of dat je het nog wel even kan volhouden en maar gewoon door moet gaan. Dat jij anders bent dan die overgrote meerderheid die vast zit in de dagelijkse sleur van het leven zonder zelf de regie over hun eigen leven te nemen.

Misschien denk je dat je zelf met Google en YouTube een heel eind kunt komen. Maar gebeurt dat ook echt in de praktijk? Hoeveel mensen nemen de tijd om de juiste deskundigen en kennis op te zoeken en deze ook echt toe te passen? De meeste niet. Ze stoppen veel tijd en energie in zoeken, zonder dat ze echt gericht aan de slag gaan.

Wat zou het voor jou betekenen als de OEI – methode je helpt om meer rust en helderheid te ervaren?

Wat zou het voor jou betekenen als de OEI – methode je helpt om meer overzicht te krijgen en meer in je kracht te gaan staan zodat je minder moeite hebt om je grenzen aan te geven?

Wat zou het voor jou betekenen als meer zelfvertrouwen en minder twijfel jou 5-10 uur per week aan tijd zou besparen simpelweg omdat je veel minder tijd verliest aan piekeren? Wat zou dat voor impact hebben op je relaties, gezondheid en gemoedstoestand?

Wat zullen al die veranderingen bij elkaar opgeteld betekenen over 10 jaar?

Stop met uitstellen. Stop met afwachten. Word de betere versie van jezelf.
Neem de regie over jouw leven in eigen handen.

Binnen 8 sessies kun je jouw grenzen beter aangeven, heb je een beter zelfbeeld en heb je aan jouw doelen gewerkt

Wat krijg je als je je inschrijft bij Borderz om de OEI – methode te gaan volgen:

 • Meer overzicht
 • Meer krijgen wat je wilt
 • Een betere relatie met je omgeving
 • Een betere relatie met jezelf
 • Meer rust en balans
 • Zekerder van jezelf
 • Meer energie overhouden
 • Krachtiger

Heb je alle opdrachten uitgevoerd en thuis ook goed geoefend met het materiaal dat ik je aanreik dan beloof ik je dat je een verandering zult beleven.

Meest gestelde vragen

Wanneer start het traject?

Nadat jij het aanmeldformulier hebt ingevuld neem ik contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Deze afspraak maken we via de mail. Het kennismakingsgesprek is online en je krijgt van mij een link zodat we elkaar op de afgesproken tijd kunt zien.

Wat als ik een keer niet kan?
Mocht je een afspraak willen verzetten dan kan dat natuurlijk altijd mits je het op tijd doet. 48 uur van tevoren kun je kosteloos een afspraak verzetten. Mocht dit niet het geval zijn dan moet ik helaas de tijd doorrekenen.
Als ik ziek ben en me dus niet binnen 48 uur kan afmelden, kan iemand anders dan mijn plek overnemen? En een coachingsgesprek met jou hebben in de tijd waarin ik mijn gesprek zou hebben?

Ja, dat kan. Ik begrijp goed dat je op het laatste moment ziek kunt worden en dus niet kunt komen. Daarom bied ik de mogelijkheid aan dat iemand anders jouw tijd gebruikt voor haar of zijn persoonlijke coachingsvraag. Ik heb dan van jou wel een naam en e-mailadres nodig zodat ik die persoon op de afgesproken tijd kan uitnodigen voor een online gesprek.

Kunnen de gesprekken vergoed worden?
Ja, dat kan als je een beschikking van de gemeente hebt. Hier kan ik je eventueel mee helpen in het oriënterende gesprek.

Als je geen beschikking hebt dan kun je je werkgever vragen of die het voor wil betalen.

Heb je geen werkgever of wil je het hem/haar niet vragen dan kun je het zelf betalen en met je belastingadviseur overleggen of je een gedeelte van de belasting terug kunt krijgen.

Is er een mentale diagnose zoals bijvoorbeeld AD(H)D, dan kan het mogelijk vergoed worden.

Kan ik in gedeeltes betalen?
Ja, dat kan. Ook dit kunnen we in het oriënterende gesprek bespreken.
Is dit geschikt voor mij?
 • Krijg je vaak wat je wilt?
 • Kun je jouw grenzen goed aangeven?
 • Heb je een goed zelfbeeld?
 • Voel je je krachtig?
 • Ben je zeker van jezelf?
 • Heb je een goede relatie met je omgeving?
 • Heb je een goede relatie met jezelf?
 • Voel je rust en balans?
 • Heb je voldoende energie?

Alles met ja beantwoord? Dan is de OEI – methode niks voor jou.
Meerdere nee’s? Na de OEI – methode heb je daar aan gewerkt.
En dat zorgt voor duidelijkheid, rust en overzicht.

Maar ik twijfel zo!

Dat komt waarschijnlijk door je huidige situatie.
Maar geen probleem: ik sta voor je klaar.
Mail je twijfels naar eva@borderz.nl (ben je er meteen vanaf) of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

In een workshop van 2 uur kun je mij en mijn werkwijze leren kennen zodat je de juiste beslissing kunt maken of dit iets is wat je zoekt.