IK-GOED METHODE

In 10 weken zelfverzekerder, meer rust en overzicht.
Direct starten
N

Duidelijkheid

Weten wat je kunt zeggen en hoe en waar je dit wilt.

N

Rust

Alleen de dingen doen die je wilt en soms de dingen doen die je graag voor een ander wilt doen.
N

Overzicht

Standvastig blijven als je hiervoor kiest. Aangeven wat je wel wilt. Je doelen nastreven op de manier zoals jij dit wilt.

Een coachingstraject voor mensen die meer zelfvertrouwen willen, die willen weten hoe ze beter hun grenzen aan kunnen geven, wat hun doelen zijn en hoe ze die kunnen bereiken.

Als je de IK-GOED methode hebt doorlopen kun je met zelfvertrouwen aangeven wat en hoe je het WEL wilt, waar je heen wilt, waarom dat zo is en welke stappen je kunt zetten om daar te komen waar je wilt.

Je leert geen trucjes, maar verandert intern. Je hoeft geen stappen te onthouden, want van binnen weet je het. Deze veranderingen neem je de rest van je leven mee. En hoe meer je oefent, hoe meer het gaat beklijven.

Je hoeft geen houding meer aan te nemen die niet meer bij je past. Je nieuwe houding blijkt genoeg. Je twijfel is weg, je onzekerheid is geslonken en je kunt omgaan met de veranderende wereld aangezien je nu stabiel bent in je binnenwereld.

HERKEN JE DIT?

 

Vind je nog steeds dat je voor anderen moet zorgen? Dat je geen tijd voor jezelf mag nemen? Dat je dienstbaar moet zijn? Dat anderen kunnen zeggen wat jij moet doen?

Weet je niet wat je eigen mening is? Waai je met alle winden mee, wat betekent dat je soms tussen twee vuren in staat? Heb je moeite om overzicht te houden? Om rust te ervaren?

Maalt het regelmatig in je hoofd? Staat het water je aan de lippen? Loop je op je laatste tandvlees? Staat het huilen je nader dan het lachen?

Kortom; heb je veel last van opkomende nare emoties die je steeds moeilijker onder bedwang kunt houden? Heb je steeds vaker de gedachte dat je dit niet vol kunt houden?

Nu je zover bent gekomen bewijst dat je nieuwsgierig bent. Naar jezelf en wat ik voor jou zou kunnen doen.

 

WACHT NIET LANGER

Dit is de juiste tijd. Veranderingen kunnen we niet tegenhouden. Het beste wat je kunt doen is om er dan maar een mooie verandering van te maken.

De verandering die zorgt voor meer overzicht, meer krijgen wat je wilt, een betere relatie met je omgeving, een betere relatie met jezelf, meer rust en balans ervaren, zekerder van jezelf, meer energie overhouden en je krachtiger voelen.

Binnen 10 sessies kun je jouw grenzen beter aangeven, heb je een beter zelfbeeld en heb je aan jouw doelen gewerkt

 • Meer overzicht
 • Meer krijgen wat je wilt
 • Een betere relatie met je omgeving
 • Een betere relatie met jezelf
 • Meer rust en balans
 • Zekerder van jezelf
 • Meer energie overhouden
 • Krachtiger

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma bestaat uit de volgende 6 speerpunten:

1. Interne persoonlijkheden

Interne criticus, de Pleaser, maar ook de Heks zijn voorbeelden van interne persoonlijkheden. Deze persoonlijkheden kunnen jou flink in de weg zitten. Als je mijn programma volgt leer je hoe je met ze om kunt gaan zodat het rustiger, helderder en overzichtelijker wordt voor je.

2. Kernwaarden

Weet jij wat jouw kernwaarden zijn? Met mijn programma krijg je daar inzicht in en ga je leren hoe je je kernwaarden in kunt zetten zodat je leven helderder en doelgerichter wordt.

3. Grenzen

Dit onderwerp is voor veel mensen lastig. Weet jij je grenzen? Ga jij over de grenzen van anderen? Met mijn programma ga je leren waar je grenzen liggen en ga je leren om helderder en duidelijker aan te geven.

4. Overtuigingen

Onze overtuigingen kunnen ons flink in de weg zitten. Samen gaan we op zoek naar je beperkende overtuiging. Hierdoor word je gelukkiger en doelgerichter.

5. Emoties

We willen ons allemaal goed voelen. Maar dat lukt niet altijd. Met mijn programma ga je je gelukkiger en rustiger voelen.

6. Doelen

Je wilt natuurlijk van hier naar daar komen. Samen gaan we een plan opstellen. We onderzoeken wat de obstakels zijn die voorkomen dat je nog niet daar bent. Je gaat die stappen zetten die goed voor jou zijn. Door dit te doen wordt het helderder, rustiger en overzichtelijker.

Voorkom verspilling van tijd, geld en energie

Bespaar jezelf de tijd van het Googlen en lezen van hier en daar eens een los artikeltje maar ga echt concreet aan de slag zodat je WEL resultaten gaat zien.

Blijf niet langer hangen in je twijfel en onzekerheid, maar onderneem actie zodat je weer lekkerder in je vel zit, meer energie hebt en daardoor meer kunt doen wat echt belangrijk voor jou is.

eerder beginnen, eerder resultaat

Het is verleidelijk om te denken dat nu niet het juiste moment is. Of dat je het nog wel even kan volhouden en maar gewoon door moet gaan. Dat jij anders bent dan die overgrote meerderheid die vast zit in de dagelijkse sleur van het leven zonder zelf de regie over hun eigen leven te nemen.

Misschien denk je dat je zelf met Google en YouTube een heel eind kunt komen. Maar gebeurt dat ook echt in de praktijk? Hoeveel mensen nemen de tijd om de juiste deskundigen en kennis op te zoeken en deze ook echt toe te passen? De meeste niet. Ze stoppen veel tijd en energie in zoeken, zonder dat ze echt gericht aan de slag gaan.

Wat zou het voor jou betekenen als de IK-GOED methode je helpt om meer rust en helderheid te ervaren?

Wat zou het voor jou betekenen als de IK-GOED methode je helpt om meer overzicht te krijgen en meer in je kracht te gaan staan zodat je minder moeite hebt om je grenzen aan te geven?

Wat zou het voor jou betekenen als meer zelfvertrouwen en minder twijfel jou 5-10 uur per week aan tijd zou besparen simpelweg omdat je veel minder tijd verliest aan piekeren? Wat zou dat voor impact hebben op je relaties, gezondheid en gemoedstoestand?

Wat zullen al die veranderingen bij elkaar opgeteld betekenen over 10 jaar?

Stop met uitstellen. Stop met afwachten. Word de betere versie van jezelf.
Neem de regie over jouw leven in eigen handen.

Kort samengevat

Wat krijg je als je je inschrijft bij Borderz om de IK-GOED methode te gaan volgen:

De 6 speerpunten van de IK-GOED methode
In 10 gesprekken krijg je exclusieve informatie aangereikt die ik voor jou heb verzameld door alle ervaringen, opleidingen, cursussen, workshops, en congressen die ik de afgelopen 30 jaar heb gevolgd en die mij meer dan €100.000,- heeft gekost. Ik heb het tot de essentie terug gebracht. ( t.w.v. €12.500,- )

Jij krijgt al deze exclusieve kennis aangereikt voor maar 1.997 euro.

BONUS : een half jaar onbeperkt vragen stellen via e-mail.
Ik blijf een half jaar beschikbaar voor al je online vragen.
( t.w.v. €720,- )

Totale waarde IK-GOED methode €13.250 excl.
Totale investering IK-GOED methode: €1.997 excl.

Heb je alle opdrachten uitgevoerd en thuis ook goed geoefend met het materiaal dat ik je aanreik dan beloof ik je dat je een verandering zult beleven.

Meest gestelde vragen

Wanneer start het traject?

Nadat jij het aanmeldformulier hebt ingevuld neem ik contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Deze afspraak maken we via de mail. Het kennismakingsgesprek is online en je krijgt van mij een link zodat we elkaar op de afgesproken tijd kunt zien.

Wat als ik een keer niet kan?
Mocht je een afspraak willen verzetten dan kan dat natuurlijk altijd mits je het op tijd doet. 48 uur van tevoren kun je kosteloos een afspraak verzetten. Mocht dit niet het geval zijn dan moet ik helaas de tijd doorrekenen.
Als ik ziek ben en me dus niet binnen 48 uur kan afmelden, kan iemand anders dan mijn plek overnemen? En een coachingsgesprek met jou hebben in de tijd waarin ik mijn gesprek zou hebben?
Ja, dat kan. Ik begrijp goed dat je op het laatste moment ziek kunt worden en dus niet kunt komen. Daarom bied ik de mogelijkheid aan dat iemand anders jouw tijd gebruikt voor haar of zijn persoonlijke coachingsvraag. Ik heb dan van jou wel een naam en e-mailadres nodig zodat ik die persoon op de afgesproken tijd kan uitnodigen voor een online gesprek.
Kunnen de gesprekken vergoed worden?
Ja, dat kan als je een beschikking van de gemeente hebt. Hier kan ik je eventueel mee helpen in het oriënterende gesprek.

Als je geen beschikking hebt dan kun je je werkgever vragen of die het voor wil betalen.

Heb je geen werkgever of wil je het hem/haar niet vragen dan kun je het zelf betalen en met je belastingadviseur overleggen of je een gedeelte van de belasting terug kunt krijgen.

Kan ik in gedeeltes betalen?
Ja, dat kan. Ook dit kunnen we in het oriënterende gesprek bespreken.
Is dit geschikt voor mij?
 • Krijg je vaak wat je wilt?
 • Kun je jouw grenzen goed aangeven?
 • Heb je een goed zelfbeeld?
 • Voel je je krachtig?
 • Ben je zeker van jezelf?
 • Heb je een goede relatie met je omgeving?
 • Heb je een goede relatie met jezelf?
 • Voel je rust en balans?
 • Heb je voldoende energie?

Alles met ja beantwoord? Dan is de IK-GOED methode niks voor jou.
Meerdere nee’s? Na de IK-GOED methode heb je daar aan gewerkt.
En dat zorgt voor duidelijkheid, rust en overzicht.

Maar ik twijfel zo!

Dat komt waarschijnlijk door je huidige situatie.
Maar geen probleem: ik sta voor je klaar.
Mail je twijfels naar eva@borderz.nl (ben je er meteen vanaf) of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.